Bekend van tv! 
 

Kaarsenmagie.

Kaarsenmagie is een vorm van magie die al eeuwen lang wordt 

uitgeoefend. De kaarsenmagie kan worden gebruikt voor elk willekeurig magisch doel.
Denkende aan o.a.;

Kracht geluk, voorspoed, angsten, energetisch pijnklachten, liefde of werk op je pad komt, succes, zwarte magie, reiniging van de ziel, bescherming, tegen negatieve energieën, balans, spiritueel te kunnen groeien en helderziendheid.

De maanfases is een belangrijk onderdeel hiervan zoals een nieuwe maan, volle maan, afnemende maan of een wassende maan.

Ik kies de kleur van de kaars of de kaarsen met zorg uit. Een op maat gemaakte krachtige magisch ritueel. Met o.a. De kleuren paars, blauw, zilver, zwart, goud, rood, roze, blauw en geel en nog veel meer kleuren. Ik werk echt met door en doorgekleurde kaarsen omdat kleuren ieder hun eigen vibratie en trilling hebben, door het inzetten van een door en door gekleurde kaars kan ik de magie extra kracht bijzetten. Iedere kleur heeft zijn eigen kracht en zijn eigen betekenis.

Laat de vlam van de kaars je vertellen hoe je boodschap wordt ontvangen door het Universum. Vuur is magisch!!

Het is een pure en liefdevolle magie om o.a. Energetisch te kunnen genezen op welk vlak dan ook.Witte magie is krachtig, zuiver en puur. Het geeft je wat je nodig hebt en soms zelfs meer dan waar je in eerste instantie om hebt gevraagd. Het universum is overvloedig en heeft het beste met je voor.

Wil je graag meer info omtrent een eventuele boeking met de krachtige kaarsenmagie? 

Dan kan je mij bereiken op rachelminning1978@gmail.com of via 06-53925692.

Kijk maar eens op mijn Facebook pagina Medium Rachel Minning hoe magisch de kaarsenmagie is.

Dit kan op afstand ook plaatsvinden.
LeukOpmerking plaatsen

Delen


E-mailen
Bellen
Map