Bekend van tv! 
 

Wat is een reading, wat kun je verwachten? 

Bij het geven van een energetische reading stem ik, als medium, met mijn hogerbewustzijn af op jouw energieveld. Ik lees als het ware voor uit jouw ‘boek’ en fungeer op die manier als spreekbuis voor jouw ziel. Ik krijg woorden, beelden, pijnen, gevoelens en ingevingen door.

Een reading bestaat uit het lezen van de aura (lagen) en afzonderlijke chakra’s waarin energiestromen en beelden naar voren komen. Soms komen de aura en alle chakra’s in een reading aan bod, maar meestal wordt snel duidelijk welke chakra’s op dit moment de meeste aandacht behoeven. Denkende aan blokkades of waar je dus op vast loopt in het leven. Ik zal daar dan als daar behoefte naar is de focus op leggen. In een reading kijk ik zowel naar de zogenaamde ‘goed stromende gebieden’ als naar de ‘minder stromende gebieden’. Daar waar het nog minder stroomt zal ik kijken wat er voor nodig is om de energie in beweging te zetten. 

Bij het geven van een reading maak ik gebruik van mijn spirituele begeleiders.

Het goede nieuws is dat je voor het ontvangen van een reading niet hoeft ‘te geloven in’, of op een bepaalde manier jezelf hoeft ‘open te zetten´ voor een reading en de bijbehorende aannames en uitgangsprincipes. Een reading laat zoals gezegd jouw hogere bewustzijn aan het woord en deze heeft helemaal geen last van twijfel of scepsis. Het maakt voor de kwaliteit van een reading -en voor degene die een reading geeft- dan ook niet uit of je wel of niet ‘gelooft’ in de helende, inspirerende kracht van readingen.

Het is echter wel van belang dat je graag zelf een reading wil, of er op zijn minst heel benieuwd naar bent. Onderga in ieder geval nooit een reading met tegenzin, alleen omdat iemand anders heeft gezegd dat het goed voor je zal zijn of om een ander te plezieren. Een reading is altijd een cadeau aan jezelf!! 

 

E-mailen
Bellen
Map