Bekend van tv! 
 

Readingen.

Mijn gaven (helder voelend en helderziendheid) zet ik graag in om antwoorden te geven op al uw vragen. Dit kan via een telefonisch/videobellen consult/mail consult.

Ik ben gespecialiseerd in vragen over de liefde, financiën, spirituele ontwikkelingen, derde oog openen, angsten, traumatische ervaringen, emotionele blokkades, toekomst voorspellingen, contact maken met uw dierbare overledene, alles waar u op vast loopt en relatie. In situaties waarin men zich geblokkeerd/gevangen voelt kan ik u goed bijstaan want dat is een specialiteit van mij. Zonder naam kan ik al in uw energieveld komen.

Tijdens ons gesprek stuur ik u positieve energie toe!!

Voor de tarieven kunt u mij benaderen op:

Telefoon/appe: 06-53925692

Mail: rachelminning1978@gmail.com

Healingen.

Tijdens een algemene healing kijk ik naar wat jouw lijf of geest nodig heeft en stap ik puur in jouw energie. Van te voren overleggen we even over waar je behoefte ligt en achteraf hebben we ook nog even contact over wat je hebt ervaren en wat er bij je is gedaan.

Een gerichte healing is bijvoorbeeld goed als je last hebt van je pols of van je nek, of hoofdpijn.Wat houdt voor mij het healing mediumschap nou eigenlijk in wordt mij weleens gevraagd. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat mijn gidsen mijn healingen doen. Zij laten mij letterlijk voelen waar de pijn van de persoon in kwestie zit. Je hebt naast je fysieke lijf ook een energetisch lijf en dit lijf heeft een “geheugen”, dus kwalen, ziektes en letsel uit het verleden kunnen een stempel blijven drukken op je lijf en leven. Als healingmedium kan ik deze “blokkades” weghalen. Je kunt je lijf eigenlijk vergelijken met een grote fabriek. Op het moment dat een lopende band niet werkt loopt de hele fabriek in de soep. Zo werkt je lijf eigenlijk ook.

Jij, ik en alle mensen op aarde zijn met elkaar verbonden door de magnetische velden in onze genen. Op die manier kan ik mij vanaf afstand op jou afstemmen. Het enige wat ik nodig heb, is jouw naam, je geboortedatum en je woonplaats en een foto. Met deze gegevens stem ik op jou af en krijg jij die energie die jij nodig hebt. Afstand kennen ze vanuit het Universum niet. Dus woont u of te ver weg of heeft u de middelen niet om langs te komen aan mijn praktijk dan is dit wellicht ook een mooie optie voor u.

Healingen kunnen gegeven worden voor o.a.:

Alle blokkades denkende aan traumatische blokkades, angst blokkades, emotionele blokkades, stress blokkades, energetische pijn blokkades.

Maar ook op andere blokkades waar u het gevoel van heeft dat u daarop blokkeert.

Wellicht nog even ten overvloede, maar de healingen die ik bied zijn geen vervanging voor een behandeling bij de huisarts of specialist.

Boost.

Ook werk ik met een hele krachtige ‘’boost’’. Een boost houdt in dat ik via de hoogst haalbare energie vanuit het Universum u een hele krachtige healing kan gaan geven. Dat is de krachtigste energie die er is en die ik via mijn gidsen door mag geven aan u.

Een boost kan ik geven op de volgende vlakken:

Financieel vlak ‘’een Financiële boost’’:

Energie geven ‘’een Energie boost’’;

Kracht geven een ‘’Kracht boost’’.

Geluk mogen ontvangen, een ‘’Geluk boost’’ zodat het geluk weer uw richting op komt. 

Mailconsulten.

et behulp van een foto, uw persoonlijke gegevens en uw geboortedatum kan ik een analyse maken over het verleden, heden of toekomst. Maar ook kan ik specifieke levensvragen beantwoorden. 

U kunt dan 5 vragen stellen en daarnaast ga ik er nog open in (open waarnemingen). Tevens stuur ik foto's mee van de getrokken kaarten met boodschap erbij. Uw consult wordt normaal gezien binnen 3 werkdagen beantwoord. U kunt een mail consult aanvragen via rachelminning1978@gmail.com

Bergkristal.

Via een mooie bergkristal kan ik ook een hele krachtige healing op deze mooie steen zetten op welk vlak u dat graag zou willen. Enkele voorbeelden zijn: dat het op financieel vlak beter gaat stromen, meer energie krijgen, meer kracht, vitaler voelen, geluk op uw pad komt, de liefde naar u toe mag komen, rust, pijnen verminderen c.q. verlichting mag gaan ervaren, balans.

De bergkristal met healing kan door mij op maat gemaakt worden.

 

 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map