Bekend van tv! 
 

Magical Boost Tarot.

Naast mijn gaven en kracht die ik bezit als healer werk ik ook samen met mijn ''magische voorwerpen''. Wat houdt dat nu in?

Ik werk dan met diverse kaarten dekken, mijn magische voorwerpen, een klankschaal en een bord. Als eerste pak ik dan mijn kaarten dek erbij. De ene keer kan het gaan over de liefde (wanneer krijg ik een liefde op mijn pad of komt die ene persoon nog terug in mijn leven) en de andere keer kan het gaan over waar zitten mijn blokkades? Op alle vlakken waar jij op vast loopt kan ik in samenwerking met de ''Magical Boost Tarot'' kijken waar het euvel zit of beantwoord ik jouw vragen met deze prachtige voorwerpen.Via de ''boost'' kan ik de hoogst haalbare energie opwekken vanuit het Universum in samenwerking met mijn liefdevolle gidsen. Deze zet ik van te voren in voordat ik het consult in ga. Zo kan ik specifieke, gedetailleerde waarnemingen door krijgen via mijn gidsen samen met deze mooie, prachtige energie.

Als ik mij afstem op jouw energie pak ik mijn klankschaal erbij en mijn magische voorwerpen. Ik laat mijn handen dan leiden door de klankschaal waar al deze voorwerpen in zitten en pak ik er een hand uit.  

De magische voorwerpen van maar liefst 150 stuks kunnen zijn een muis, schedelsteen, ladder, bezem, spiegel, geluksmunten, vogelkooi, spin et etc. Ieder voorwerp heeft een betekenis. En samen met mijn gidsen ontleed ik ieder voorwerp tot een mooie en krachtige reading. Laat je verrassen wat de voorwerpen jouw willen vertellen. Hierbij kun je denken aan o.a. contact maken ook met uw dierbare overledene(n), inzichten geven of er komt een obstakel aan op jouw pad, spiritueel vastlopen, blokkades, derde oog openen, werk vinden, liefde, financiën. Alle vragen kunnen gesteld worden, behalve gezondheid. Daar zijn de artsen voor. Energetisch kan ik als krachtige healer kijken waar loop je lichamelijk op vast en hoe kan ik jou daarmee helpen door middel van een healing te geven. 

Dit is een unieke ervaring die hier in Nederland niet bekend is maar waarmee je hele gespecificeerde waarnemingen kunt door krijgen. Kortom heel bijzonder en ik ben enorm dankbaar hiervoor dat ik dit via deze weg ook mede mag gaan doen. E-mailen
Bellen
Map