Bekend van tv! 
 

Wie ben ik?

Mijn naam is Rachel Minning woonachtig te Weert, ben 45 jaar en van Indische afkomst. Ik was 17 jaar toen mijn leven op zijn kop kwam te staan. Mijn moeder, slechts 38 jaar, viel van de trap. Midden in de nacht, het klonk als vier klapbanden. Ik ging naar haar slaapkamer maar kon haar nergens vinden.  Tot ik een raar geluid hoorde onderaan de trap. Daar lag ze, helemaal in de kreukels en 24 uur later was mijn moeder klinisch dood. Ik voelde al aan dat ze zou overlijden maar iedereen vond dat ik te negatief dacht. Het gekke is dat mijn moeder het in de maand voor die val steeds over de dood had, uit het niets. Blijkbaar wist ze dat ze snel ging overlijden. Ze had ook een gave maar daar wilde ze niks van weten. Ik heb het gevoel dat die gave in het ziekenhuis op mij is overgesprongen. Zonder afscheid te kunnen nemen van mijn lieve moeder, een dag na de val helaas, gaat je als jong meisje niet in de koude kleren zitten.

Na haar overlijden zat ik compleet gevangen in mijn eigen lichaam en geest jaren lang door deze heftige ervaring. 
Maar jaren later kwam ik steeds en steeds meer in balans met mijn lichaam en geest door vele zware levenslessen. Waardoor mijn gave ook meer en meer tot uiting kwam en ik al via iemands stem gelijk een connectie kon maken. Nu ik echt helemaal in balans ben merk ik dat mijn gave en mijn healingen sterker en sterker worden. Echt heel bijzonder om dit te mogen ervaren. Hoe dat werkt kan ik
niet goed uitleggen. Dat is het lastige. Ik wil met beide benen op de grond blijven staan en geen zweefkont gaan zijn. Laat ik zeggen dat ik dan een onophoudelijke stroom aan informatie doorkrijg van een steeds terugkerende stem in mijn hoofd. Dat klinkt monotoon en zonder empathie. Dat vind ik ook wazig en soms eng. Als vanzelf geef ik alles wat ik via die stem hoor door. Alsof mijn stem wordt overgenomen. Ik kan zelfs het verdriet van de ander voelen, pijnen, hartkloppingen of de onmacht voelen van de ander waar ik dan mee in contact ben of zelfs al als ik op straat loop. Gelukkig weet ik dat het bij mij weg trekt, het zijn niet mijn gevoelens of pijnen maar die van een ander. Dat ik ze tijdelijk voel hoort erbij en weet daar inmiddels goed mijn weg in te vinden. Ik zal mijn gave niet voor niets hebben gekregen en ben van mening dat je van boven niet meer krijgt aangereikt dan je aankunt. Tevens zie ik ook beelden. Dat zie ik als een geschenk en kan daarmee mensen waarschuwen of helpen. Of iemand nou tegenover me zit, ik alleen een stem hoor, een foto krijg of alleen getypte woorden het maakt niet uit. De een vindt het voor zichzelf fijner om alleen zijn stem te laten horen of naar mijn praktijk in Weert te komen. Ik voel alles van iedereen. Of mensen onrustig zijn, verdrietig of vrolijk. Daarvoor kan ik me niet afsluiten en wil ook niet, omdat ik bang ben dat de kanalen dan voor altijd gesloten blijven.


Naast readings geven over relatie, werk, financiën, derde oog openen, spirituele ontwikkeling, de toekomst kan ik als ‘mensenhelper’ ook mensen healen op het vlak van angsten, emotionele blokkades, traumatische ervaringen, spirituele ontwikkelingen, energetische lichamelijke pijnen en nog veel meer. Door middel van mijn handen kan ik energetisch de ander healen en daar ben ik enorm dankbaar voor dat ik dat bezit. Ik hoop dat ik veel mensen mag gaan helpen. Ik gebruik geen hulpstukken zoals kaarten maar krijg alles puur door via mijn gidsen. Naast mijn gave als helderziend en helder voelend medium ben ik ook gespecialiseerd in blokkades weg halen, huiszuiveringen, het derde oog openen en krijg ik o.a. boodschappen door van dierbare overledenen. 

Ook ben ik een enorm trotse mama van een lieve te gekke zoon van 18 jaar. Ik heb Tristan al vroeg geleerd dat alles wat hij voelt of denkt tegen mij mag zeggen. Maar toen hij 2 jaar geleden in mijn gezicht zei dat hij me een rare vond omdat ik o.a. met overledenen kon praten deed dat eventjes pijn. Toch gebeurde er een tijdje terug iets opmerkelijks. Hij had last van een dikke knobbel in zijn hals, veroorzaakt door een zwelling aan zijn tong. Hij stond al op de lijst voor een operatie maar ik besloot hem te healen. Wat denk je? Het gezwel zwakte af. De artsen snapten er niets van maar ik hield mijn mond. Een half jaar later was de zwelling terug en vroeg Tristan of ik hem nog eens wilde helpen. Dat heb ik gedaan en een paar uur na de healingen kwam Tristan aan met een steentje in zijn handen en riep mama mama mama kijk…….Dit kalksteentje zat eerst ingekapseld in het lelletje van zijn tong maar kwam los en daarmee was het probleem opgelost. Sindsdien zegt Tristan: ik twijfel nooit meer aan jou, je bent een tovenares mama!!

Maar door mijn gave ben ik niet minder bang voor de dood geworden. Absoluut niet. Dat heeft er niets mee t maken. Ik weet dat het daar boven fijn is maar ik vind het eng om eraan te denken. Vooral omdat ik nu net mijn moeder heb overleefd. Tristan nog zo jong is. Ik hoop dat de hel weg die ik vanaf mijn 17de heb moeten afleggen hem bespaard blijft.

Lieve lezers

Als je 1 of meerdere problemen ervaart die je belemmeren in het leven, heb je vragen over de toekomst, wil je graag een healing ontvangen of heb je andere vragen dan kun je mij bereiken via telefoonnummer 06-53925692 of via e mail adres rachelminning1978@gmail.com. Ga niet langer met dat nare gevoel rondlopen, in cirkeltjes blijven draaien of je ongelukkig blijven voelen.

Ik ben er voor je.  

Ik help je heel graag verder met alle liefde en kracht in mij. Want opgeven is echt niet nodig. Daar weet ik alles van. Uit elke nare ervaring komt iets positiefs en kun je iets uit leren wat je verder op weg helpt. Ik help je daar graag bij!! 

Liefde, licht en kracht wens ik je!!  


E-mailen
Bellen
Map